Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Parker Vector pennen

Bedrukte Parker Vector pennen

De bedrukte Parker Vector pennen staan bekend om hun ongeëvenaarde schrijfcomfort en kwaliteit. Het bedrijf Parker is opgericht door George Safford Parker in 1888. Met het doel een niet lekkende pen te creëren, is Parker uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande bedrijven als het gaat om kwaliteit. De Parker Vector pen heeft een basic cilinder vorm en balanceert perfect in de hand. Bij Schrijfwarenwereld heeft u de keuze uit twee verschillende modellen, namelijk de Parker Vector balpen en de Parker Vector Rollerbalpen. Bij de modellen heeft u de keuze om deze te bestellen in RVS of kunststof. Beide modellen zijn blauwschrijvend.

Parker Vector pennen met logo

Al onze Parker Vector pennen kunt u laten bedrukken tot in wel 4 kleuren. Voor een wat luxere uitstraling kunt u ervoor kiezen uw RVS pennen te laten graveren. De gravure is slijtvast en gaat jarenlang mee. Een met zorg gekozen pen voorzien van uw eigen bedrijfslogo creëert een persoonlijke touch. De pennen zijn ook onbedrukt te verkrijgen.

Parker Vector pennen met opdruk

De Parker Vector pennen zijn ideaal om te geven als cadeau of relatiegeschenk. De pennen worden namelijk geleverd in zeer luxueuse geschenkdoosjes. Het luxe geschenkdoosje is tevens een voorbode voor de hoge kwaliteit van deze pennen. U kunt de Parker pennen bijvoorbeeld als relatiegeschenk gebruiken bij de afronding van een project met externe partijen, maar ook uw eigen werknemers kunt u bedanken voor een geweldig jaar!