Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Parker IM pennen

De Parker IM pen is een sterke kwaliteitspen met een moderne en tijdloze uitstraling. Deze pen is een combinatie van een klassiek en eigentijds design, gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat de Parker pennen lang mee kunnen. Nadat de inkt op is, kunnen de pennen nog steeds gebruikt worden. U hoeft enkel het inktpatroon om te wisselen. Bij Schrijfwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan Parker pennen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar van de Parker IM pennen. Zo is er de balpen, de rollerbalpen en de vulpen. De pennen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en worden geleverd met blauwe inkt. De aandacht voor details en een volledige reeks van duidelijke afwerkingen zorgen ervoor dat de Parker IM pen het laatste woord heeft wat betreft toegankelijke, luxe pennen.
9,3
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Parker IM pennen bedrukken

Alle Parker IM pennen kunnen voorzien worden van een personalisatie door middel van een bedrukking of een gravure. De pennen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. De gravure is slijtvast en geeft de pennen een nog luxere uitstraling. Voor de personalisatie kunt u kiezen voor uw logo of zelf gekozen tekst. Een naam, woord of kleine zin op de pen zorgt voor een persoonlijk geschenk met extra waarde. Bent u benieuwd naar hoe de Parker IM pennen eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Parker IM pennen met logo

Bij Schrijfwarenwereld kunnen de Parker IM pennen met personalisatie al besteld worden vanaf 10 stuks. De Parker pennen zijn uitermate geschikt om weg te geven als cadeau of als relatiegeschenk. Naast de hoge kwaliteit kunnen de Parker pennen in een chique geschenkverpakking geleverd worden. Hierdoor heeft u een speciaal geschenk om weg te geven, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk of bij een werkjubileum. U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog vragen of specifieke wensen heeft.