Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Parker IM pennen

Bedrukte Parker IM pennen

De bedrukte Parker IM pennen combineren een klassieke stijl met een modern uiterlijk. De pennen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en worden geleverd met blauwe inkt. Parker pennen zijn al sinds 1888 een begrip. De oprichter, George Safford Parker, wilde een pen ontwikkelen die geen inkt lekte. De Parker pennen staan voor innovatie, stijl en kwaliteit en zijn gemaakt met de beste materialen. Hierdoor gaan Parker pennen lang mee en kunnen ze ook nadat de inkt op is nog gebruikt worden, u wisselt dan simpeweg het inktpatroon om! 

Parker IM pennen met logo

Bij de Parker pennen is het mooi om ook bij een bedrukking de luxe uitstraling te behouden. Dit kunnen wij doen door de pennen te graveren. De gravering is slijtvast en de pennen gaan dus jarenlang mee. Een naam, woord of kleine zin op de pen zorgen voor een persoonlijk geschenk met extra waarde. Het is ook mogelijk de pennen te laten bedrukken tot wel 4 kleuren. De Parker IM pennen zijn al te bedrukken vanaf 10 stuks.

Parker IM pennen met opdruk

Parker IM pennen zijn uitermate geschikt om weg te geven als cadeau of relatiegechenk. Naast de hoge kwaliteit worden alle Parker pennen standaard in een chique geschenk verpakking geleverd. Hierdoor heeft u een speciaal geschenk om weg te geven, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk of een werkjubileum.