Parker Sonnet

De Parker Sonnet pen is het symbool van Parker voor elegantie. Met zijn klassieke uitdrukking van verfijnde stijl wordt elke schriftelijke ervaring een genot. De Parker Sonnet heeft de ultieme definitie van stijl die in de Parker traditie zit. De Parker Sonnet collectie bezit een verfijnde harmonie die staat voor prestaties en onderscheid. De collectie is uniek vanwege zijn uitgebalanceerde stijl en klassieke afmetingen. De Parker Sonnet pen is een perfecte mix van zelfbewustzijn en beschouwelijkheid, een tijdloze compagnon. Bij Schrijfwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan Parker pennen. Van de Parker Sonnet pen zijn er drie verschillende modellen beschikbaar, namelijk de balpen, de rollerbalpen en de vulpen. Alle uitvoeringen van de Parker Sonnet pennen schrijven standaard zwart.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parker Sonnet bedrukken

Alle Parker Sonnet pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van uw logo of tekst door middel van een bedrukking of gravure. U kunt de pennen tot in wel vier kleuren laten bedrukken, maar u kunt natuurlijk ook altijd de pennen onbedrukt bestellen. Wanneer u de pennen laat graveren, geeft u de pennen een nog luxere en professionelere uitstraling. Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de Parker Sonnet pennen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Parker Sonnet met logo

Bij Schrijfwarenwereld kunt u makkelijk en snel de Parker Sonnet pennen met logo bestellen. U kunt de pennen zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 10 stuks. De Parker Sonnet pen is in te zetten als een mooi relatiegeschenk door de hoge kwaliteit van de pen. De pennen kunnen geleverd worden in een geschenkdoosje, wat deze pennen een ideaal cadeau maakt. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, telefoon of mail. We helpen u graag verder.

Meer lezen >