Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Geschenkverpakking
Prijs

Parker sonnet pen met bedrukking


Parker Sonnet met logo

Bedrukte Parker sonnet balpen

De bedrukte Parker Sonnet met logo is een moderne pen met een klassieke look. De pen combineert precisie, betrouwbaarheid en goede prestaties met luxueuze afwerking en details. U kunt de parker sonnet balpennen voorzien van een logo of een persoonlijke bedrukking. De bedrukte parker sonnet is leverbaar in het blauw, zwart/goud en zwart/zilver, daarnaast kunt u kiezen voor een standaard of luxe geschenkverpakking. De nieuwe Parker sonnet is een luxe alternatief voor reeds bestaande reclame- en promotiemiddelen. Schrijfwarenwereld is gespecialiseerd in bedrukte Parkers! Neem zeker een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment.

Parker sonnet pennen met bedrukking

De Parker sonnet pennen met bedrukking kunt u eenvoudig door ons laten voorzien van uw logo of persoonlijke naam. Laat uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst graveren in deze luxe parker balpen. U creëert op deze manier een uniek relatiegeschenk voor al uw klanten en zakenrelaties! U kunt de bedrukte Parker Sonnet ook inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. Ook zonder bedrukking is de Parkerpen een luxe geschenk, waarmee u velen blij kan maken. De Parkerpennen sonnet worden allen geleverd in een standaard doosje, maar u kunt ook voor een mooi, luxe doosje kiezen.

Parker sonnet online bestellen

De bedrukte Parker sonnet balpen bestelt u makkelijk en snel op Parkerwereld.nl. U kunt op onze site een offerte aanvragen. Deze is gratis en vrijblijvend. Ook kunt u voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel aanvragen. Hierdoor krijgt u voordat u daadwerkelijk een bestelling geplaatst heeft, een beeld van hoe uw bedrukking er op de pen uit gaat zien. U kunt dan beslissen of u hiermee tevreden bent of niet. Ook het digitale voorstel is gratis en vrijblijvend. U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering, want deze is altijd snel! Het maakt niet uit of u een bestelling van een groot of klein formaat heeft geplaatst. U kunt gebruik maken van een spoedlevering als u uw Parker Sonnet pennen eerder in huis nodig heeft. Voor deze optie kunt u contact opnemen met een van onze werknemers, die makkelijk te bereiken zijn via de mail, chat of telefoon. 

Bel mij terug!
Advies nodig?